Bigitta Sundman

Auktoriserad revisor som jobbat med revision sedan 1990. Trivs med att jobba med våra fantastiska kunder och se dem växa och lyckas med sina mål.


Mina kunder finns inom alla branscher men gemensamt för de allra flesta är att det rör sig om fåmansbolag. 

Josefine Hole

Auktoriserad revisor. Har arbetat med revision sedan mitten av 90-talet och då främst med ägarledda bolag. Är uppvuxen i Norrbotten men pga studier och arbete har jag varit bosatt i Stockholmområdet i ca 25 år nu.  Är gift med en norrman och vi har en son som håller oss aktiva vid sidan av arbetet. 

Veronica Elmgren

Auktoriserad revisor som arbetat med revision sedan 1997. Ett omväxlande och utvecklande arbete som jag trivs mycket bra med. Jag arbetar främst med små- och medelstora fåmansaktiebolag.

Maria Norén

Bild kommer inom kort
Bild kommer inom kort

Redovisningskonsult.

Mona Niga

Redovisningskonsult. Jag arbetar med allt från löpande bokföring och löner till bokslutsarbete och deklarationer men jobbar ofta med revisionsuppgifter också. Jag arbetar främst med små- och medelstora företag inom olika branscher.

Åsa Myrehed

Redovisningskonsult. Anställd hos ReCo sedan februari 2014. Jag arbetar främst med löpande bokföring men även med löneadministration, bokslut och årsredovisningar.

Tova Karlsson

Bild kommer inom kort
Bild kommer inom kort
Auktoriserad revisor med kontoret på V:a Skepparbacken 18-20 i Västerås. Jag brinner för mindre ägarledda företag i olika branscher.

På fritiden gillar jag att träna, umgås med min familj, pyssla med huset och resa.

Tel nr till Tova: 0705-977931