Våra erfarenheter

Vi valde att starta ReCo Revision & Redovisning efter att under många år jobbat på både större och mindre byråer. Alla byråer har haft sina för- och nackdelar. De erfarenheter vi fått med oss ska vi nu försöka dra lärdom av och skapa den ultimata revisions- och redovisningsbyrån, dels för alla våra kunder men också för oss som jobbar här.

 

Man brukar säga att kloka råd är dyra. Det är inte våra – för hör du av dig till oss innan du startar ditt företag eller investerar eller till och med anställer – så kan du få goda råd som inte kostar dig skjortan i slutändan! Vi kan det här med nystart och omstart. Har varit med när våra kunder blivit större och mindre, och i vissa fall även valt att lämna sitt företag till nästa generations företagare. Vi har många olika kunder, med lika många fantastiska idéer och företag som alla ger oss nya erfarenheter varje gång vi träffas. Vi tycker om företagande och vi tycker det är extra roligt att få följa med från start.

 

Som kund ska du känna att vi har en flexibilitet och ett engagemang som den större byrån kanske inte alltid har. Vi vill lyssna på dig och försöka tillgodose dina önskemål. Visserligen finns det regelverk som styr vad man får och inte får göra, men vår vilja är att jobba närmare dig som kund och då ha lättare att vara lyhörd för dina behov och förväntningar, och förhoppningsvis även ligga steget före.

 

För vi som arbetar med ReCo Revision & Redovisning är det en självklarhet att alla som vill ska få vara delaktiga och ha möjlighet att påverka. Vårt mål är att vi ska växa tillsammans med våra kunder och då också få ett stort engagemang såväl för vår egen utveckling och kunskap som för kundens. Det ska vara roligt att gå till jobbet på ReCo Revision & Redovisning.