Våra tjänster

Vi är en revisions-och redovisningsbyrå med revisionen och redovisningen närmast hjärtat. Det vi gör, utöver dessa områden, är bland annat företagsanalys, skatterådgivning, omstrukturering av företag, att hjälpa småföretag att lägga upp effektiva ekonomisystem, effektivisering av den egna ekonomiavdelningen mm. Vi kan även hjälpa dig med både bolagsbildning och avveckling av bolag, förmedla kontakter till både jurister, skattekonsulter och revisorer i andra orter än Stockholm eller utanför Sverige.

 

Att vara företagare ställer stora krav på kunskap inom många områden. Att klara detta själv är svårt. Därför är det viktigt med bra rådgivare. Vi har en lång erfarenhet av företagande och dess villkor. När du anlitar oss får du tillgång till vår samlade kompetens och långa erfarenhet inom revisions- och redovisningsområdet. Vi står för en personlig service och anpassar våra tjänster till just dina behov.

 

MER revision

 

Vår ambition när vi startade ReCo har varit, förutom allt annat, att driva vårt företag så miljövänligt som möjligt. Det kanske vi inte alltid lyckas med fullt ut – men vi har stora ambitioner och hittar ständigt nya sätt att förbättra oss. Miljö tänkandet är en viktig del i alla beslut vi fattar. I samband med vårt eget miljöengagemang kom vi också i kontakt med Gunilla Sandström som är miljökonsult och en fena på vad vi ska och inte ska göra för att värna om miljön.

 

Gunilla är drivkraften bakom MER - Miljöengagerade revisorer. Tillsammans med ett antal revisorer har vi utbildat oss till MER Revisorer och vi hoppas nu kunna hjälpa både dig som kund men också andra företag att tjäna pengar samtidigt som ni gör en insats för miljön. Med hjälp av MERs enkla verktyg – specialanpassade för sitt ändamål – kan du snabbt och enkelt få din ekonomiska och miljömässiga status för godstransporter och tjänsteresor. Två delar i en verksamhet som bidrar till växthuseffekten. Men också två delar som kan ge ditt resultat en rejäl kick. MER är en perfekt start. MER – Miljöengagerade revisorer – erbjuder verktyg för att analysera ditt företags status i miljöpåverkande delar av verksamheten. Idag finns MER – tjänsteresor, MER – gods och MER-energi.

 

Vi hjälper er gärna att titta över om det är någonstans vi kan göra en djupare analys för att i förlängningen spara pengar och värna vår miljö. Hör av er till bigitta@recorevision.se eller slå en signal så kan vi berätta mer.  Självklart är alla intresserade välkomna att höra av sig till oss, både befintliga kunder och kunder som har annan revisor men som är nyfikna och vill att vi tittar på detta tillsammans.