Bigitta Sundman

Auktoriserad revisor som jobbat med revision sedan 1990. Trivs med att jobba med våra fantastiska kunder och se dem växa och lyckas med sina mål.


Förutom jobbet så tar familjen (man och tre fantstiska tjejer) större delen av min tid. Det fritid som blir över tillbringar jag gärna på SATS, både med och utan PT. Försöker också få tid till att utveckla min kreativa sida och har där hittat min favorit plats på jorden i Skaparladan. Dit åker jag gärna för att vila upp mig och komma ner i varv.

Josefine Hole

Auktoriserad revisor. Har arbetat med revision sedan mitten av 90-talet och då främst med ägarledda bolag. Är uppvuxen i Norrbotten men pga studier och arbete har jag varit bosatt i Stockholmområdet i ca 25 år nu.  Är gift med en norrman och vi har en son som håller oss aktiva vid sidan av arbetet. 

Mona Niga

Jag jobbar som redovisningskonsult hos ReCo sedan oktober 2014. Jag arbetar med löpande redovisningen samt månads- och årsbokslut.

Jag är gift och har en 11-årig dotter. På fritiden gillar jag att titta på film, lyssna på musik och träffa mina vänner.

Tova Karlsson

Auktoriserad revisor med kontoret på V:a Skepparbacken 18-20 i Västerås. Jag brinner för mindre ägarledda företag i olika branscher.

På fritiden gillar jag att träna, umgås med min familj, pyssla med huset och resa.

Tel nr till Tova: 0705-977931

Veronica Elmgren

Auktoriserad revisor som arbetat med revision sedan 1997. Ett omväxlande och utvecklande arbete som jag trivs mycket bra med. Jag arbetar främst med små- och medelstora fåmansaktiebolag.

 

Åsa Myrehed

Jag började min anställning som redovisningskonsult hos ReCo i februari 2014. Jag arbetar främst med löpande bokföring men även med löneadministration, bokslut och årsredovisningar.

Mina fritidsintrssen är friskvård, trädgård och naturupplevelser. Jag är sambo och har två vuxna döttrar.