Våra erfarenheter

Vi valde att starta ReCo Revision & Redovisning efter många års erfarenhet vid både större och mindre byråer. Alla företag har haft sina för- och nackdelar som har gett oss mängder med värdefull kunskap. De erfarenheter vi har fått med oss använder vi för att kunna skapa bästa möjliga revisions- och redovisningsbyrå, inte bara för våra kunder utan också för oss som arbetar här.


Man brukar säga att kloka råd är dyra. Det är inte våra. Hör du av dig till oss innan du startar ditt företag, investerar eller anställer, så kan du få goda råd som inte kostar skjortan i slutändan! Vi kan det här med nystart och omstart då vi har följt kunder som blivit både större och mindre, men också de som valt att låta nästa generations företagare ta över. Vi har många olika kunder med spännande idéer och företag som ger oss nya erfarenheter varje dag. Vi älskar företagande och vi tycker att det är extra roligt när vi får följa med redan från start. 


Som kund hos ReCo vill vi att du ska känna att vi, till skillnad från de större byråerna, kan erbjuda flexibilitet och engagemang. Vi vill lyssna på just dig för att kunna tillgodose dina önskemål för just ditt företag. Vår vilja är att kunna jobba närmare dig som kund för att lättare kunna uppfylla dina förväntningar.

För oss som arbetar på ReCo Revision och Redovisning är det en självklarhet att alla som vill ska få vara delaktiga och ha möjlighet att påverka. Vår målsättning är att vi ska växa tillsammans med våra kunder och då också få ett stort engagemang för såväl vår egen utveckling som för kundens. 

Bigitta och Veronica

Bigitta och Veronica