Bigitta Sundman

Auktoriserad revisor
Har arbetat med revision sedan 1990, grundade Reco 2009 med en vision om att få jobba närmare mina kunder. Jobbar med revision och rådgivning för företag inom alla möjliga branscher. 

Det bästa med mitt jobb är möjligheten att få arbeta tillsammans med alla trevliga kunder, få vara en del i deras verksamhet och kunna ge dem rådgivning. 

Josefine Hole

Auktoriserad revisor
Har arbetat med revision sedan 1995, har arbetat på Reco sedan 2014. Jobbar mestadels med ägarledda bolag inom olika branscher. 

Det bästa med mitt jobb är möjligheten att bidra till utveckling i mina kunders bolag

 

Veronica Elmgren

Auktoriserad revisor 
Har arbetat med revision sedan 1997 och på Reco sedan 2010. Arbetar främst med små- och medelstora fåmansaktiebolag. 

Jag trivs mycket bra med mitt jobb då det är både omväxlande och utvecklande. 

Tova Karlsson

Bild kommer inom kort
Bild kommer inom kort
Auktoriserad revisor och auktoriserad redovisningskonsult
Med kontoret på V:a Skepparbacken 18-20 i Västerås. 

Jag har arbetat med revision sedan början av 2000-talet och innan det med redovisning under flera år. Jag trivs mycket bra med arbetet då det är både socialt och varierande i kombination med sifferarbete, samt att det ger kontinuerlig utveckling med nya lagar och regler. Mina kunder är till största delen mindre ägarledda företag i olika branscher.

Anne-Lise Kvål

Redovisningskonsult
Har jobbat med redovisning sedan 2006, då jag började jobba på en bokhandel där jag jobbade halvtid i butiken och halvtid med administration. Jobbar på Reco sedan våren 2020, främst med löpande bokföring och bokslut inom olika branscher. 

Det bästa med mitt jobb är att få träffa så många trevliga kunder, arbeta tillsammans med roliga kollegor och samtidigt höra fåglarna kvittra utanför kontorsfönstret. 

Olle Fernlund

Revisorsassistent - Inhyrd konsult 
Tidigare auktoriserad revisor som bytte bransch och arbetade under flera år som ekonomichef, men har nu tagit klivet tillbaka till revision. 

Det bästa med mitt jobb är att få möjligheten att arbeta med olika typer av bolag inom en stor variation av branscher.