Bigitta Sundman

Auktoriserad revisor som jobbat med revision sedan 1990. Trivs med att jobba med våra fantastiska kunder och se dem växa och lyckas med sina mål.


Mina kunder finns inom alla branscher men gemensamt för de allra flesta är att det rör sig om fåmansbolag. 

Josefine Hole

Auktoriserad revisor. Har arbetat med revision sedan mitten av 90-talet och då främst med ägarledda bolag. Är uppvuxen i Norrbotten men pga studier och arbete har jag varit bosatt i Stockholmområdet i ca 25 år nu.  Är gift med en norrman och vi har en son som håller oss aktiva vid sidan av arbetet. 

Veronica Elmgren

Auktoriserad revisor som arbetat med revision sedan 1997. Ett omväxlande och utvecklande arbete som jag trivs mycket bra med. Jag arbetar främst med små- och medelstora fåmansaktiebolag.

Maria Mannerståle

Redovisningskonsult. 

Mona Niga

Redovisningskonsult. Jag arbetar med allt från löpande bokföring och löner till bokslutsarbete och deklarationer men jobbar ofta med revisionsuppgifter också. Jag arbetar främst med små- och medelstora företag inom olika branscher.

Anne-Lise Kvål

Redovisningskonsult

Tova Karlsson

Bild kommer inom kort
Bild kommer inom kort
Auktoriserad revisor och auktoriserad redovisningskonsult med kontoret på V:a Skepparbacken 18-20 i Västerås. 

Jag har arbetat med revision sedan början av 2000-talet och innan det med redovisning under flera år. Jag trivs mycket bra med arbetet då det är både socialt och varierande i kombination med sifferarbete, samt att det ger kontinuerlig utveckling med nya lagar och regler. Mina kunder är till största delen mindre ägarledda företag i olika branscher.

Vill ni ha kontakt med mig så nås jag lättast på...
Mobil: 0705-977931
Mail: tova@recorevision.se.
Hemsida: www.recorevisionvasteras.se.

Olle Fernlund

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.