Våra tjänster

Vi är en revisions-och redovisningsbyrå med revisionen och redovisningen närmast hjärtat. Förutom revision och redovisning erbjuder vi även företagsanalys, skatterådgivning och hjälp vid omstrukturering av företag. Vi hjälper även småföretag med bland annat att lägga upp ekonomisystem och effektivisera den egna ekonomiavdelningen. Vi kan även hjälpa dig med både bolagsbildning och avveckling av bolag, förmedla kontakter till både jurister, skattekonsulter och revisorer i andra orter än Stockholm eller utanför Sverige. 

Att vara företagare ställer stora krav på kunskap inom många områden. Att klara detta själv är svårt. Därför är det viktigt med bra rådgivare. Vi har en lång erfarenhet av företagande och dess villkor. När du anlitar oss får du tillgång till vår samlade kompetens och långa erfarenhet inom revisions- och redovisningsområdet. Vi står för en personlig service och anpassar våra tjänster till just dina behov.

Vi hjälper er gärna att titta över om det är någonstans vi kan göra en djupare analys för att i förlängningen spara pengar och värna vår miljö. Hör av er till bigitta@recorevision.se eller slå en signal så kan vi berätta mer. Självklart är alla intresserade välkomna att höra av sig till oss, både befintliga kunder och kunder som har annan revisor men som är nyfikna och vill att vi tittar på detta tillsammans.

Vår ambition när vi startade ReCo har varit att driva vårt företag så miljövänligt som möjligt och därför är miljötänkandet en viktig del i alla beslut vi fattar. I samband med vårt eget miljöengagemang så kom vi i kontakt med Gunilla Sandström som är miljökonsult och mycket duktig på hur man ska arbeta för att bidra till hållbar utveckling.